12museum

ورود به سایت

نام کاربری:
رمز عبور :
رمز عبور را فراموش کردم ؟
موضوعات وبلاگ
افراد آنلاین : 1 نفر
بازدیدهای امروز : 7 نفر
بازدیدهای دیروز : 0 نفر
كل بازدیدها : 11968 نفر
بازدید این ماه : 8 نفر
بازدید ماه قبل : 101 نفر
نظرات : 6
كل مطالب : 38 عدد
تعداد اعضا : 0 نفر
امروز : پنجشنبه 03 مهر 1399
جستجوی مطالب

12museum.rozblog.com

»»»»»» عروس هلندی

درباره عروس هلندی

1-آیا عروس هلندی در گروه طوطی سانان قرار دارد؟
بله،عروس هلندی در گروه طوطی سانان قرار دارد.عروس هلندی ها رفتار های طوطی سانان را دارد.همچنین حالت پاهای آن ها مانند طوطی های دیگر است و دو انگشت جلویی و دو انگشت عقبی دارد.این طوطی های کوچک به استرالیا تعلق دارند و شباهت زیادی به کاکادو دارند.

۲-چه غذایی باید به عروس هلندی خود بدهیم؟
بهترین غذا برای عروس هلندی دانه ی مخصوص خودش است.شما همچنین می توانید سیب زمینی له شده،پاستا و تکه های میوه بدهید.

۳-آیا عروس هلندی ها می توانند حرف بزنند؟
با این که عروس هلندی ها نمی توانند به خوبی دیگر گونه های طوطی حرف بزنند اما می توانند چند کلمه یا صدا را یاد بگیرند.عروس هلندی های نر بیشتر از ماده ها حرف می زنند.

۴-من باید چه قفسی برای عروس هلندی خود تهیه کنم؟
عروس هلندی ها پرنده های فعالی هستند پس به قفس نسبتا بزرگی نیاز دارند.یک قفس با ۲۴ اینچ طول و ۲۴ اینچ ارتفاع داشته باشد برای عروس هلندی مناسب است.بهتر است قفسی تهیه کنید که تمیز کردن و دسترسی به ظرف آب و غذای آن راحت باشد.

۵-عروس هلندی من نر است یا ماده؟
رنگ گونه های عروس هلندی های خاکستری/نر نارنجی کم رنگ تری است.روی دم عروس هلندی های ماده طرح های راه راهی دیده می شود.در نژادهایی که رنگ های مختلفی دارند(مانند مرواریدی)تنها راه شناسایی جنسیت تست DNA است.در بعضی از این پرندگان رفتار در میان جنسیت ها تفاوت هایی دارد مثلا عروس هلندی های نر بیشتر سوت می زنند و امکان حرف زدنشان بیشتر است.

۶-کدام جنسیت عروس هلندی پرنده خانگی بهتری است؟
هر دو جنسیت عروس هلندی ها پت های خیلی خوبی هستند.معمولا نر ها بیشتر سوت و حرف می زنند.مراقب تخم گذاری عروس هلندی های ماده باشید.

درباره عروس هلندی

7-چگونه می توان تشخیص داد که یک عروس هلندی مریض است؟
بیشترین نشانه ی مریضی یک عروس هلندی تغییر در رفتار آن است.یک عروس هلندی سالم فعال و هوشیار است.یک عروس هلندی که مدت زیادی گوشه ی قفسش پف می کند و می خوابد می تواند بیمار باشد.اگر کوچک ترین نشانه ای از بیماری در عروس هلندی خود دیدید هر چه زودتر به دامپزشک مراجعه کنید.معمولا بیشتر پرندگان نشانه های بیماری مشخص و واضحی ندارند زیرا در طبیعت بیشتر پرندگان شکار خوبی برای حیوانات دیگر هستند و سعی می کنند بیماری خود را تا حد ممکن پنهان کنند.

۸-آیا عروس هلندی با مرغ عشق(پاراکیت) کنار می آید؟
با این که مرغ عشق اندازه ی کوچک تری از عروس هلندی دارد اما تهاجمی تر است.اگر یک مرغ عشق و عروس هلندی در یک قفس مشترک نگهداری شوند ممکن است مرغ عشق به عروس هلندی اجازه ی نزدیک شدن به ظرف غذا و آب را ندهد.اگر شما می خواهید یک عروس هلندی و مرغ عشق را در یک قفس نگه دارید باید آن ها را از قبل با هم آشنا کرد.

۹-چگونه به عروس هلندی خود یاد دهیم که روی دستمان بیاید و اجازه دهد نازش کنیم؟
در ابتدا ممکن است کمی سخت باشد که خود عروس هلندی روی دستتان بیاید و ممکن است صدای هیس در بیاورد یا گاز بگیرد.در ابتدا شما باید کاری کنید که عروس هلندیتان به شما عادت کند.مثلا کنار قفسش بنشینید اما با آن ارتباط چشمی برقرار نکنید.وقتی عروس هلندی شما کنارتان احساس آرامش کرد می توانید به آن جایزه دهید.از این لحظه به بعد می توانید آموزش های اصلی را شروع کنید.

۱۰-آیا عروس هلندی من با گربه یا سگ ها کنار می آید؟
سعی کنید هیچ وقت عروس هلندی خود را با حیوانات دیگر تنها نگذارید زیرا موجوداتی بی دفاع هستند و امکانش هست که آسیب ببینند.

درباره : <-PostCategory->

امتیاز : | نظر شما :

برچسب ها : عروس هلندی ,

نوشته شده در سه شنبه 02 ارديبهشت 1393 توسط 12museum| بازدید : 324 |

نظرات وبلاگ
نام شما :
آدرس وب سایت :
پست الکترونیک :
ایمیل * (برای عموم نمایش داده نخواهد شد)
پیام شما :
شکلک ها :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
:
نظر خصوصی
کد امنیتی :
:
عناوين آخرين مطالب ارسالي

.: Weblog Themes By Music-Day.Info :.

::

تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
عضویت سریع

قوانین سایت

کد امنیتی :
مطالب پر بازدید
عروس هلندی بازدید : 325
خرچنگ نعل اسبی بازدید : 319
پرواز لاک پشت بازدید : 305
جینسینگ بازدید : 295
پروانه های زیبا بازدید : 283
Dinosaur بازدید : 283
تصاویر منتخب 93 بازدید : 283
امکانات وب

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به 12museum مي باشد.

جدید ترین موزیک های روز

طراح قالب